Pikkulin uudessa mobiilipelissä voit kokkailla ja hassutella


Pikku Kakkosesta tuttu kotimainen Pikkuli seikkailee televisiosarjan lisäksi myös iloisissa mobiilipeleissä. Joulun alla Pikkulin peliperhe saa täydennystä, kun uusi Pikkuli-peli ”Leiki ja löydä” ilmestyy pelikauppoihin.  Vapaata leikkiä ja iloisia yllätyksiä tarjoava lasten peli on ladattavissa sekä iOSille että Androidille.

Pikkuli-animaatiosarjaan pohjautuvat pelit hurmaavat lasten vanhempia

Mobiililaitteet ovat lapsiperheiden arkipäivää ja monet lasten vanhemmat etsivät pelikaupoista lapsilleen väkivallattomia ja rauhallisia pelejä. Kansainväliseen Pikkuli-animaatiosarjaan pohjaavat mobiilipelit keräävät kiitosta niin aikuisilta kuin lapsilta rauhallisen maailmansa ja kauniin grafiikkansa ansiosta. Pelit ovat myös kukkaron puolesta turvallisia: ilmainen peli on oikeasti ilmainen, Pikkuli pelit eivät sisällä sovelluksen sisäisiä ostoja, joten ei pelkoa yllättävistä laskuista. Kaikkiaan Pikkuli-pelejä löytyy pelikaupoista seitsemän kappaletta. Ylen uusilta lasten sivuilta löytyy niin ikään Pikkuli-peli: Lampiloiskis, jota on kuvailtu osuvasti lasten mindfullnessiksi.

Pikkulin pelit sopivat kaiken ikäisille

Pikkulin pelit tarjoavat iloa monen ikäisille, Bändipelissä voi soitella autorämää tai Pelasta poikaset-pelissä oppia pyynpoikasten etsimisen ohessa matematiikan alkeita. Pikkuli-pelien kehityksessä on otettu huomioon eri ikäisten mobiililaitekäyttäjien valmiudet, helpoin taso sopii ihan pienimmille Pikkulin ystäville. Jokaisessa Pikkuli-pelissä on mukana virtuaalinen tarrakirja, johon voit ansaita tarroja suorittamalla pelin tehtäviä. Kukin tabletin käyttäjä voi luoda pelin sisään oman profiilinsa ja seurata tarrojen karttumista.

Pelit eivät vaadi jatkuvaa internet-yhteyttä, joten ne sopivat hyvin vaikkapa reissupuuhaksi auton takapenkille tai lentokoneeseen.

Uutuuspeli Pikkuli: Leiki ja löydä!

Pikkulin uudessa pelissä voit poimia ja liikutella hahmoja leikkiäksesi niiden kanssa. Pelin kehittäminen on noudattanut vapaan leikin assosiaatiota: mitä kaikkea hauskaa Pikkulin kotipesässä tai -metsässä voisikaan tehdä? Hahmoja voi pukea, Pikkulin keittiössä voi kokkailla joko keittokirjan ohjeen mukaan tai ihan omasta päästä! Hauskinta on, kun pääset syöttämään keitoksiasi vaikka äidille! Leiki ja löydä -maailmassa voi tehdä melkein kaikkea sitä, mitä Pikkuli tekee kavereittensa kanssa: piirtää, puuhaa ja hoitaa Toto-lemmikkitoukkaa. Virtuaalileikeissäkin voi opetella sotkun ja siisteyden yhteyttä: ensin tulee leikkiessä kauhea kaaos ja lopuksi voi siivota jäljet ja kerätä sotkut roskapussiin.

Testattuja ja turvallisia

Pikkuli-animaatiosarja on suunnattu 3-6 -vuotiaille lapsille ja pelien pääkohderyhmä on niin ikään alle kouluikäiset lapset. Kaikkia Pikkuli-pelejä on testattu useassa eri vaiheessa päiväkodeissa ja yksityiskäytössä. Peleissä on pyritty Pikkuli-televisiosarjasta tuttuun viestintään, jossa sanoja ei tarvita.

Pikkuli-pelit on toteuttanut Pikkuli-tavaramerkin haltija Aittokoski Experience Oy. Pelien kehittämistä on rahoittanut Tekes ja ensimmäiset pelien versiot kehitettiin yhteistyössä Turun amk:n Game Labin kanssa.

Lisätietoja Pikkulin iloisista peleistä: https://pikkuli.fi/mobiilipelit/