Pikkulin Laululeikkishow

Seuraava Laululeikkishow: MLL vapputapahtuma, Pöytyä 1.5.

Tutustu ja tilaa!

Pikkulin Laululeikkishow on iloinen ja mukaansatempaava esitys. Shown tähti on tietysti Pikku Kakkosesta tuttu Pikkuli itse. Laulusta ja leikityksestä vastaavat Pikkuli -animaatiosarjan tekijät, pitkänlinjan lastenviihteen ammattilaiset Metsämarja ja Antti Aittokoski.

Pikkuli laululeikkishowPyydä tarjous!

Lapsiyleisö ei ole uskoa silmiään, kun tv:stä tuttu Pikkuli saapuu ihan oikeasti paikalle. Pikkuli touhuaa mukana koko shown ajan. Saamme kuulla esimerkiksi millaisia kavereita Pikkulilla on ja mitä he tykkäävät leikkiä yhdessä. Lammen rannalla tapaamme Pikkulin parhaan ystävän, Honkkeli-linnun. Opimme kuinka tehdään Honkkelin ilotepsutus.

Pikkuli laululeikkishow

Pääsemme myös rakentamaan majaa Pikkulin ja hänen ystäviensä kanssa. Ennen kuin päästään juhlimaan majan valmistumista alkaa Pikkuli kiukutella. Kuinkahan siitä selvitään?

Pikkuli laululeikkishow

Pikkulin Laululeikkishow sisältää nimensä mukaisesti laulua ja leikkiä. Musiikki on tarttuvaa – nämä laulut todellakin soivat päässä koko loppupäivän. Metsämarja ja Antti taitavat vuorovaikutuksen yleisönsä kanssa.

Katso näyte!


Pikkulin Laululeikkishowta on esitetty niin ostoskeskuksissa, kuin päiväkoti- ja kouluryhmillekin. Shown kesto voidaan räätälöidä 20 – 40 min. pituiseksi. Show mahtuu pieneenkin tilaan, mutta täyttää tarvittaessa isommankin lavan. Laululeikkishown myynnistä vastaa yksinoikeudella Magnum Live.

Pikkulin Laululeikkishow

– oma tekniikka tarvittaessa mukana
– kesto 20 – 40 min.
– Pikkuli-hahmo mukana esiintymässä ja halailtavissa

Keikkamyynti: Magnum Live

Puhelinnumero:
+358 10 3965 000 (vaihde)

Sähköposti:
yhteys@magnumlive.fi